Allmänt Stockholm

Solsken hela dagen och en tur till ”Blogglandia”

Tack för fin feedback i samband med gårdagens inlägg ”Att skriva blogg – Några spridda tankar”. Intressant och roligt att läsa era funderingar i kommentarerna. Jag kan helt klart konstatera att ”Blogglandia”  gett mig väldigt mycket på olika sätt. Och så verkar det vara för många. Gårdagens soliga väder lockade ut mig i dubbla omgångar och däremellan blev det en stund på balkongen. Även idag ser det ut att bli solsken hela dagen och det tas tacksamt emot.

Idag lördag. Herr och fru Svan har idag lämnat Mälaren och vidgat sina vyer hit till Saltsjön. Bilden är tagen från balkongen så den andra äkta hälften av svanparet är dold under kajkanten.

Solsken hela dagen

var det igår och konceptet verkar tillämpbart även idag, lördag. En sen frukost intog vi både igår och idag i lä på balkongen som har söderläge. Utsikt ingår. Och idag hade vi också fullt upp med att hänga med till Holmenkollen i Oslo och 3-mils loppet för damer som norska Therese Johaug så strålande tog hem. Finska  Krista Pärmäkoski kom in som två och svenska Jonna Sundling körde in som trea.

Balkongfrukost idag i kombination med skidtävlingar på tv i Holmenkollen i Oslo.

Stockholm . Södermalm.Hammarbykanalen. Med solsken hela dagen i väderprognosen verkar svanarna vilja stanna här i SaltsjönInzoomade svanar som är på väg mot restaurang Thaiboat. Kanske finns mer ätbart där. Enligt väderapparna ska det vara solsken hela dagen så svanarna verkar inte ha någon brådska tillbaka till Mälaren

Sen fredag eftermiddag och den nu  lite svagare solen gör mig sällskap på en runda i närområdet här hemma på Söder.

Tullgårdsparken ligger granne med vårt bostadsområde och solen är med ännu ett tag. Till höger syns det 27 våningar höga Folksamhuset, huvudkontoret för försäkringsbolaget Folksam som funnits här sedan 1960-

Jag fortsätter till vårt grannområde Blektornsområdet med bostadshus, både bostadsrätter och hyresrätter från 1920-30 talet. De flesta lägenheter saknar balkonger så man har inom området satsat en hel del på grönskande gårdar.

Stockholm. Södermalm. Blektornsområdet. SEn eftermiddag. Och solsken hela dagen verkar det bliSen eftermiddag och det ser fortfarande ut som om  solsken hela dagen gäller. Även inför kvällen verkar det lovande. 

Jag strosar vidare

i den sköna eftermiddagssolen och vinkar upp mot Sofia kyrka uppe i Vita bergen. Idag en välbesökt park, ett kuperat område och här uppe bosatte sig under 1700-talet många fattiga människor  som bl.a. arbetade i traktens textilfabriker. Under 1800-talet omnämns området som ”stadens mest fattiga och vanlottade trakt”. Om detta har både August Strindberg skrivit om i boken Röda rummet från 1979. Även Per Anders Fogelström har i  några av sina böcker beskrivit Vita bergen. Namnet i sig kommer från att berggrunden här uppe hade en ljus färg.

Sofia kyrka

Nästa stopp för min del blir vid den östra delen av Skånegatan,vid Nytorget. Här sitter denna fredag eftermiddag, tidiga kväll, en hel del besökare på uteserveringarna. Detta är ett område på Söder där mängden populära caféer, barer och restauranger är stort.  Och solen hänger med ett tag till. För egen del sätter jag mig på en bänk på Nytorget och tar in känslan av den vår som ändå finns i luften. I alla fall finns den här just då.

Stockholm. Södermalm. Nytorget klockan är 16.30 Och solsken hela dan verkar stämma. Solsken hela dagen verkar gälla. Här är närmar sig klockan 16.30.

På min parkbänk

där jag sitter och blickar ut över omgivningen återvänder några tankar från gårdagen angående bloggar. Jag vet att de som besöker min blogg finns i åldrarna mellan 18 och 94 år. En rejäl bredd. Jag vet också att största delen av alla läsare kommer från Sverige. Och sedan kommer många läsare från Spanien, Norge, Finland och USA. Men även från Canada, Kina, Danmark, Storbritannien,Irland, Portugal, Belgien och Tyskland. Och mer sporadiskt läsare från en del andra länder. Och varifrån läsarna kommer har jag nog inte tidigare funderat så mycket på. Men med bl.a.  Google Translate så är det ju smidigt att översätta en text. Finns ju många sätt att tillgå.

”Blogglandia”

Men riktigt vad det är som gör att läsare återvänder är mer osäkert. Men variationen har jag förstått att många uppskattar liksom bilderna. Och att följa med till olika platser både hemma i Stockholm och på andra ställe där jag kan befinna mig. Att jag fortsätter att skriva blogg är för att jag tycker det är roligt att skriva och inte minst alla vänner som jag träffat på i Blogglandia . Numer är det ett par teman som jag hänger på och det är den ”Ordselfie” som Klimakteriehäxan håller i och sedan är det ”Skyltsöndag” som bloggvännen BP förvaltar. Roligt! Och roligt också att se hur andra får till det.

En del är bloggvänner och andra är både bloggvänner och  har även utanför Blogglandia kommit att bli vänner. Avslutningsvis funderade jag på vilka bloggar jag själv läser och varför. Ett 15-tal bloggar besöker jag och kommenterar hos i princip varje dag. Här är variationen stor både innehållsmässigt och vad gäller ålder på de som skriver. Och till detta kommer bloggar som jag läser någon eller ett par gånger i veckan. Men det beror på. Alla skriver ju inte heller varje dag.

Vad fastnar jag för när det kommer till en blogg. Enkelt svar; det varierar. Ofta en personlig blogg i dagboksform och gärna att via blogginlägg se och veta mer om en trakt. Några bloggvänner skriver om natur, växter, fåglar och annat och där gläds jag åt att få lära mig nya saker. Hänger gärna på. Och resor, både inom och utanför Sverige tar jag mig gärna an och gärna också från en personlig vinkel.

Njutbar kvällssol i går i Stockholm.

32 svar på ”Solsken hela dagen och en tur till ”Blogglandia””

 1. Tack för ännu ett intressant inlägg i ämnet, ja för den revliga promenaden också.
  Ja, vad är det som lockar till läsning? För min del behöver det inte vara så komplicerat. Självklart tycker jag om att läsa om Stockholm men jag är i stort sätt allätare när det gäller innehållet. Det jag uppskattar är när bloggarna blir personliga. Jag har noterat att en del tycker det är tråkigt men så tänker jag inte. Flashiga bloggar med outfits och bloggare som skriver utifrån att få fler läsare passar inte mig. Sedan förstår jag att det är olika vad vi tilltalas av och kanske är det delvis en generationsfråga men jag tror inte att det är så enkelt.
  Önskar dig en fin lördagskväll!

  Kram

  1. Jag instämmer i dina tankar vad jag vill läsa. Är också allätare. Och det dagliga tilltalar mig och det är ju vardagen vi mestadels tillbringar vår tid. Personliga bloggar vill jag också gärna läsa.
   Nu har jag sorterat mina tankar i ämnet och är nöjd med det.
   Önskar dig också en fin fortsatt lördag och är nu nyfiken på er utflykt.
   Kram

 2. Vilket vårväder, fortfarande halt på sina platser, men härligt, har inte sett någon vårblomma än. Men vi rastar ju bara just nu.
  Härliga bilder, frukost på balkongen vilka vikingar ,-) Herr o Fru Svan som simmar vidare ,-)
  Många fina parker ni har.
  Vita bergen har vi heller aldrig besökt ,-) Fast det finns så mycket vackert åker vi sällan till Stockholm, det borde vi ändra på.Sofia kyrka ligger fint i solsken. Är det bara ett halvt gult hus som ligger vid sidan om kyrkan. ser så ut ,-)
  Och uteserveringar. Då blir jag glad, sån mysfaktor!
  Kul med besökare i olika åldrar, jag har ingen koll på mina besökare, vet att jag har från olika länder, har besökskarta men den har slutat visa för längesen ,-)
  Det är jättekul med Selfie med Klimakteriehäxan och bloggvännen Bosse som har hittat på så mycket kul, flera tävlingar!
  Sista bilden är underbar. Jag fortsätter också blogga mycket för er bloggvänner ,-)) Ett par har jag träffat. Varför jag följer en blogg, beror nog på olika saker. jag fastnar helt enkelt.
  Det beror inte på en sak utan på flera ,-)
  Facebook och insta har jag aldrig varit med i, då är det roligare med bloggen. En sak jag hoppas kunna släppa mer o mer är att jag är anonym. Det vill jag egentligen inte vara. Men för flera år sedan skrev jag väldigt privat. Och berättade för mycket av mig själv. Men det har jag tagit bort, så vem vet . ,-)
  Ha en härlig söndag och hoppas det härlig vårvädret fortsätter.
  KRAM Primrose ,-)

  1. Visst har det varit ett fantastiskt skönt vårväder men lite kyligt i skuggan. Men inte ett moln. Jag letar efter vårtecken och nästan med förstoringsglas. Och en del har jag hittat.
   Jag förstår att ni inte åker till stan så ofta. Blir ju knepigt med hundarna. Men du är ju med mig här runt på olika turer. Och jag följer med dig i dina trakter. Ett bra och trevligt byte tycker jag.
   Jag hittade besökskartan av en slump och det är roligt att se från vilka länder, utom Sverige, där de om läser bloggen kommer från. Inte för att det i sig är viktigt men ändå roligt.
   Tänker som du här vad gäller att följa bloggar finns många anledningar. Variation och personliga. Och gärna även i dagboksform-
   Facebook har jag aldrig haft men Instagram har jag.
   Och visst finns det anledning om man vill vara anonym. Och i en blogg kan man ju välja lite. Gränsen mellan privat och personlig är ju ibland hårfin.
   Önskar dig en fin söndag och tack för en kommentar som fick mig att fundera lite extra.
   Kram och trevlig söndag.

 3. Vilka härliga vårbilder! Våren bär alltid med sig något positivt och det behövs i dessa tider! Vi har covid och igår var vi inte ens utanför dörren, men idag blev det en liten promenad … Jag hamnade på detta inlägg först (läser via Bloglovin) men kommer nog till det omtalade inlägget om Bloglandia snart! 😉 Ha det fint!

  1. Tar gärna vara på solskenet och det behövs extra mycket just nu. Har ju läst att ni varit dåliga i Covid och då är det ju skarpt läge på olika sätt. Hoppas att ni snart är piggare och i farten igen. Förstår att det är mycket inför föreläsningarna på mässan-
   Ja, att fundera på detta med bloggar och bloggandet tror jag kommer och går. Nu hamnade mina tankar på varför man skriver en blogg, vilka bloggar man läser och varför och vilka som läser det man själv skriver.
   Ha det så bra ni kan.

 4. Men så underbart att solen skiner så länge nu och längre blir det framöver, så fint ni bor vid vattnet kan tänka mig att du får se både ett och annat från din balkong.kram o fin lördagkväll

  1. Bara att njuta. Och att strosa runt här på Söder igår var en skön känsla med många som sitter på uteserveringar under infravärme i kvällssolen-
   Vi bor bra här vid/på kajen med fin utsikt och söderläge. Utsikt ingår och mycket ser vi härifrån.
   Hoppas du haft en fin kväll.

 5. Helt underbara bilder som verkligen spelar vårkänslan. Idag var det ju strålande väder igen. Så nu har vi kunnat njuta av en hel vecka med sol. Helt underbart tycker jag. Mars börjar helt perfekt åtminstone på en solig balkong och i lä.

  Visst är det roligt att läsa varför folk läser ens blogg och varför man själv ändå spenderar ett antal timmar framför datorn varje dag. Väl ”investerad tid” tycker jag. Sedan är det ju faktiskt minst lika roligt att kommentera som det är att skriva ett inlägg. Det förstnämnda tar betydligt mera tid än inlägget. Kul är det:-)

  1. Tackar! Och en skön vårkänsla var det verkligen här på Söder med många ute. Liknande idag men jag har varit i Gamla stan. Utelivet pågick där också. Roligt att se ännu ett uppvaknande där. Hoppas det består.
   Vår balkong har söderlägen men är inte direkt i lä eftersom den ligger på hörnet. Men lite beroende på vindriktning så finns lä vid väggen. Missar då lite av livet på kajen.
   Jag tycker också att Blogglandia ger mycket, på olika sätt, och är gärna på resa här.

 6. Tack för ännu ett intressant inlägg.
  Tror också att det är variationen av innehåll som jag fastnar för.
  Tycker mycket om alla, som bland mycket annat, delar med sig av händelser och personer i familjen. Liksom om husdjur.Det känns som om jag känner många väldigt ”väl”.
  Har ju den där visionen om en bloggträff, dit många kunde och ville komma….
  En del har så många följare som kommenterar och kommenteras. Jag har inte lagt till någon på länge…. för jag känner att jag inte hinner med….Antagligen missar jag några väldigt intressanta bloggare på det sättet
  Ha det gott! Krsm

  1. Tack! Nu har jag tänkt färdigt angående detta för denna gång. Och jag har landat. Just variationen finns hos med när jag funderar på vilka bloggar jag dagligen läser. Och att bloggen också känns personlig som den ju kan vara på olika sätt.
   I Torrevieja hade vi förr bloggträffar. En god vän ordnade dem och dit var de som skrev blogg eller läste bloggar inbjudna. Väldigt trevligt. Och flera av våra vänner där har jag fått kontakt med just via bloggen. Jätteroligt!
   Vad gäller bloggar så har jag några, ett 15-tal, som jag dagligen läser och kommenterar. Andra bloggar läser jag men kommenterar inte dagligen och en del bloggar läser jag ett par gånger i veckan. Men detta kan variera beror ju på allt annat runt om.
   Ha det gott du också. Och en stor eloge för ditt initiativ till mail till Putin och Biden. Strongt!
   Kram

 7. Oj, nu har jag inte riktigt hunnit med i dina tankar och svängar. Läste förra inlägget före middagen och nu satte jag på datorn för att svara på det…och så hittade jag ett nytt!? Återigen ett intressant ämne och jag tror nog att jag lägger ihop dessa båda till ett och svarar/kommenterar båda i ett.
  Första tanken och frågan om varför man bloggar är riktigt intressant. Ja, varför? Jo, i mitt fall därför att jag tycker om att skriva och då speciellt om resor och intressanta upplevelser…mina, som jag hoppas skall vara av intresse även för andra bloggare. Vi hittade ju varandra i södra Sydamerika, bland pingviner och spektakulär natur och du…visst längtar man tillbaka…speciellt nu och alltid egentligen…det var en av mina häftigaste upplevelser, ever.
  Att gräva ner sig i allt elände som vi omges av känns inte aktuellt…det är som det är och inte lär det bli bättre…tyvärr.
  Vi måste se framåt, se och försöka hitta ljusglimtarna, trycka bort allt elände…annars går vi under.
  Mobilisera och positivisera, se möjligheter och glömma svårigheterna.
  Kram Ditte…vi fixar det här, eller hur!?!

  1. Förstår dig, för jag hängde inte riktigt med själv.Men jag fastnade för en bloggväns tankar ”inget av det jag skriver verkar viktigt”. Nu är dte ju en speciell situation med Rysslands invasion av Ukraina, ett land som är ockuperat och mängder av människor på flykt. Visst känns mycket annat då som oviktigt. Och mina inlägg hörde ihop. Insåg att det annars blivit ett alltför långt inlägg.
   Anledningarna till att man skriver blogg är ju så olika. Du har ju en fantastisk blogg på alla sätt och med resor, bilder, upplevelser och annat som är helt unikt. Jag fängslas och fascineras av allt du/ni upplevt och är lyckligt lottad som kan ta del av det just genom din fantastiska blogg. Bara så du vet.
   Och att vi hittade varandra här bland pingvinerna och i övrigt i Sydamerika är jag så glad och tacksam över. Lycka! Och så även att ha dig som vän. Visserligen på avstånd rent geografiskt men inte i övrigt.Likheterna hos oss förenar.Ja, inte att jag sett och upplevt lika mycket, men en de annat.
   Nu omges vi av mycket elände men vi får, just som du skriver, se framåt. Se möjligheterna.
   Visst fixar vi detta. Envisa som vi är.
   Varm kram och många tankar.

 8. I morgon blir det jobbigt. Vasaloppet, 50 kilometer i Holmenkollen och jaktstarter i skidskytte i Kontiolahti! Men snart är det slut på det roliga. Krista hade så pass bra glid på sina skidor att hon helt plötsligt märkte att de andra inte hängde med. ”Då fanns det ingen plan mera, bara att jobba på”, sa hon i intervjun efteråt. Trevligt med stadspromenader! Här på landet är rutterna ännu färre när snön stänger mycket. Har funderat på att göra en story om buskar, träd och åkrar… Ha det gott!

  1. Även idag blev det en del skidåkning med både 3-milen i Holmenkollen och sprintskjutning för dameer och herrar. Stort grattis till vinnaren idag Therese Johaug, till Krista Pärmäkoski och till Jonna Sundling. Så bra jobbat och åkt- Och i morgon blir det ju också mycket skidor.
   Här blir mina turer lite olika men i skogen är det lite halt så jag väntar med en vända dit.
   Kul om du gör en story om buskar, träd och åkrar.
   Ha det fint!

 9. Två tänkvärda inlägg, det finns verkligen mycket att lära från blogglandia. Dessutom brukar man snabbt få tips och goda råd från sina bloggvänner. Tack för en härlig solskenspromenad, jag har också varit ute – men vinden är verkligen bitande kall. Ha det gott, så ses vi imorgon på skyltsöndag =)

  1. Nu har jag för stunden tänkt färdigt om Blogglandia. Ler när jag tänker på alla växter du presenterat och där jag lärt mig en del.Ja, mycket annat också. Anki har tagit mig med på fantastiska naturäventyr och också lärt mig så mycket. Tacksam. Och tacksam är jag för mycket inom Blogglandia.
   Har hållit mig i lä och där var det skönt.
   Vi ses i morgon.

 10. Blogglandia är verkligen fantastisk! Tänk så mycket det har lärt mej, och inte minst, nya vänner.
  En härlig solig dag, och jag provade mina nya joggingskor för en löparrunda, och jag blev så nöjd, kände inte av min hallux valgus heller, toppen!
  Inte helt nöjd med kvällens resultat i mellos semifinal, ville så gärna att Lisa skulle gå vidare.
  Ha det gott!
  KRAM!

  1. Instämmer helt! Ger så mycket och på olika sätt. Och inte minst nya vänner.
   Vad roligt med en löprunda och att dina nya joggingskor var bra. Väldigt viktigt. De såg verkligen ut att vara sköna. Och att du inte kände av din onda tå var ju en stor fördel-
   Fint att höra att inte du heller var nöjd med kvällens resultat. Jag hade hoppats att Lisa skulle gått vidare. Undrar fortfarande hur dte var med röstningen och räkningen av den när hon inte gick direkt till final. Men det hjälper ju inte.
   Ha det nu allra bäst inför morgondagen.
   Varm kram

 11. Fin promenad.
  Trevligt med svanarna.
  Följer ett antal bloggar varje dag, en del ses i min högerkant.
  Faktiskt så ett en bloggare är orsaken till att vi hamnade i Huay Yang!
  Gillar även instagram där kontakter är mer ”snabba” och från hela världen.
  Kul med följare som jobbar på favorithotellet Mandarin Oriental.
  Blommor, konditori och kontoret.
  Synd att inte Lisa gick vidare….

  1. Har så många fina promenader helt nära- Tänkte lite på dig här uppe i Blecktornsområdet så fint i eftermiddagssolen.
   Ja, svanarna kom lagom till balkongfrukosten. Så roligt när de slussar.
   Vad roligt att ni fick hjälp av en bloggkontakt att hamna i Huay Yang. Ja, ”Blogglandia” har tillfört mycket för mig också och nägra av bloggvännerna har även blivit vänner i verkliga livet och vi ses. Andra är ”vänner i Blogglandia” men känns ändå som vänner.
   Har många bloggläsare runt om i världen. Trodde nog inte det var så många men betydligt fler än jag trodde. Och att översätta en text går ju numer snabbt.
   Instagram har jag också men ogillar mycket reklam och sponsrade inlägg.
   Mandarin Oriental har vi bott på några gånger och gillar verkligen det hotellet. Speciellt. Men länge sedan nu vi var där. Kul med följare därifrån.
   Visst var det trist att inte Lisa M gick vidare. Men hade man haft ordning på rösterna/röstningen i den omgången när hon förlorade finalplatsen så hade hon troligen varit direkt i final. Men SVT vill ju inte redovisa rösterna. Man kan ju undra varför.

 12. Har precis läst dina senaste inlägg och känner igen mig. Visst funderar jag på för vem och varför jag bloggar. Under åren i Thailand var det för att familj och vänner skulle kunna följa oss. En blogg är ju bra på det viset. Man bestämmer om och när man vill läsa. Lätt för mig också som slapp maila alla.
  Efter hemkomsten tänkte jag sluta men det kändes konstigt tomt.
  Inläggen kommer numera sporadiskt, ibland finns inget att berätta och ibland har jag inte tid.
  Tiden att läsa bloggar är också knapp numera men jag har ett gäng som jag hälsar på hos, i alla fall varje vecka. En av dem är din som jag följt i flera år nu. Gillar dina inlägg om Stockholm.

  1. Tack för att du delar dina tankar. Är väldigt roligt att så många gjort det. Tror att du och jag var i liknande situation när vi bodde utomlands och bloggen var en bra dagbok och fint att vänner kunde följa oss där.
   Hade också funderingar på att sluta blogga när jag flyttade hem men det kändes tomt.
   Jag läser gärna dina inlägg och med stort intresse. Känner igen detta med att det ibland inte finns något direkt att skriva om. Så kan jag tycka och kan sedan bli förvånad när det till ett sådant inlägg finns många som läser. Sen kan det vara så att jag tycker jag har något att delge och intresset då kan vara betydligt mindre som läser. Har inte riktigt förstått varför det blir så.
   Kanske har du i mina inlägg från Stockholm fått lite tips.
   Jag läser med nöje dina inlägg från hemstaden , resor, Italien och nu extra roligt med er lägenhet i Solna. Och jag är med.
   Önskar dig en fin söndag.
   Kram

 13. Jag tycker att det är fränt att svanarna utnyttjar slussen för att ta sig fram och tillbaks till/från Mälaren 🙂
  Fina soliga bilder igen – här regnar det idag… Men det gör inte så mycket just nu eftersom jag åker Vasaloppet och sen kan jag ju alltid snabbspola Schlagern 😀

  Ha en skön söndag!

  1. De är riktigt rutinerade slussare. Vi har också vid enstaka tillfällen sett dem flyga igenom men det ser lite läskigt ut. Det är lågt där inne i slussen. Lite is ligger kvar i Mälaren så tillgången på mat här på Saltsjösidan är bättre.
   Vasalopp här också kombinerat med utförsåkning och senare blir det Holmenkollen. Strålande sol så till eftermiddagen får det bli utgång.
   Önskar dig också en fin söndag.

 14. Jodå, man satt ju och kikade på skidorna där, grattis till Johaug, hennes sista tävling, ett fint avslut på en karriär.
  De där svanarna du följer kan man ju titta på hur mycket som helst, fint att du kan följa dem som du gör.
  Stockholm tycker jag är fint att få upptäcka genom din blogg, det tackar jag för verkligen.

  Tillönskar dig en fin söndag Ditte.

  1. Kul att se! Och väldigt roligt för Johaug ja för Pärmäkoski och Jonna Sundling också. Så bra”
   Svanarna är roliga och inte minst att se dem slussa.
   Har sett dem idag också och här är det mer öppet vatten så det är lättare att hitta mat. Bra så.
   Alltid så kul att du är med mig runt.
   Ha det gott och trevlig söndag.

 15. Jag kan tänka mig att om man (som jag själv) har bott i Stockholm men är utflyttad så är din blogg rena himmelriket! Är man intresserad av resor överallt på jorden likadant, en toppen-reseblogg! Men tror en lagom blandning av salt och sött är det som lockar.
  Och just nu är jag så avis på dina vackra svanar! Själv har jag bara kunnat presentera ett par stackars grågäss!
  Idag var det ännu körigare i skidspåren, inte konstigt det blev knas i Vasaloppsstarten så många som vi var som trängdes där, vissa på plats och andra via teve och datorer! Lite lätt trött på norrmännens dominans idag, men jag får tugga och svälja och säga att de är väldigt duktiga. Och Poromaa som jag hejar på extra mycket, har fattat tycke för den något trulige svensken som satsar helhjärtat, han gjorde ju ett jättelopp som kom över mållinjen samtidigt med Iivo! Vilken framtid den gossen har!
  Kram

  1. Du är ofta med mig i tankarna när jag är ute och rör mig. Och jag pratar dessutom med dig. Ibland är vi också ett helt gäng som finns här tillsammans. Ja, det känns så. Och visst är det så att en blandning av ”sött och salt” är bra.
   Svanarna kom även idag och genom slussen. Mer mat här för dem. Men jag gillade även dina grågäss.
   Ja, visst var det körigt idag i skidspåren. Var nästan anfådd. Sen utförsåkning och Sara Hector gjorde det väldigt bra. Skidskyttet blev ju inte så lyckat.
   Men norrmännen och skidor . Ja, de har det nog i sig.
   Spännande nästa vecka med skidspelen i Falun. Vi får jobba på. Framför teven.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *