Skyltar Torrevieja

Skyltkavalkad från La Zenia Boulevard

Söndag och det innebär ”Skyltsöndag” som bloggvännen BP så förtjänstfullt förvaltar. Veckans skyltkavalkad från mig är från torsdagens tur till shoppingcentrat La Zenia Boulevard.  Och skyltar fanns/finns det gott om.

En skyltkavalkad på olika språk önskar en välkommen till shoppingcentrat La Zenia Boulevard. La Zenia Redan i rondellen utanför shoppingcentrat önskas man välkommen på olika språk-. Trevligt!

Skyltkavalkad

Det här lilla fordonet stod parkerat nedanför trappan till La Zenia och kanske finns  här en talan som gör att det kan ta sig uppför. Eller också ska den köra små enkla bud.

Funderade på fordonets funktion. 

På La Zenia Boulevard finns omkring 150 butiker och sedan tillkommer ett 50- tal olika restauranger så utbudet räcker mer än väl till- Kator finns att tillgå på olika språk, rejäl skyltning och flera infodiskar  finns för att underlätta för kunderna.

Skyltar på engelska och spanska visar vägen. Även kinesiska skyltar finns på några ställen. 

Vi hade två inköp som skullle göras, varav det blev ett. Men eftersom det var tänkt två så tittade jag helt förutsättningslöst in i Desugualbutiken. Och där blev jag med två blusar. Är det sedan 50% rabatt så är det lätt hänt att handla här.

Offentliga toaletter skrev jag  liet om i gårdagens inlägg. Och de på La Zenia är ett föredöme måste jag säga.  Här ges man också tillfälle att hjälpa till med förbättringsförslag.  God tanke. Men här hade jag inga förslag. Heller inget klotter någonstans.

Stor koncentration här.

Rent, väldigt fräscht och inbjudande “barntoaletten”/i skötrummen.

En uppmaning på vägen in till bekvämlighetsinrättningarna – “Lev dina drömmar”!  Ja, kanske inte just där.

Vackra och uppiggande blomsterarrangemang finns det gott om och en del har budskap. Här står “thanks for not use me as a litter”. Alltså “tack för att du inte använder mig som soptunna”. Observera att det står i positiva ordalag och börjar med “tack”.

Ett par timmar här gick snabbt och bussen hem väntade. Eller rättare sagt vi väntade på den. DEn kunde ju komma före utsatt tid. Och visst kommer vi gärna tillbaka..

Fler söndagsskyltare finns här. Titta gärna in!

 

Stort tack för hjälpen med att få reda på att det var en härfågel som jag hade med på bild i gårdagen inlägg. Så nu har jag läst på om den

32 svar på ”Skyltkavalkad från La Zenia Boulevard”

 1. “Blev med två blusar”, talande uttryck. 50%, halva priset, inte dåligt alls.
  Bra bild där av dig, koncentrerad, bestämd, vet vad du vill. Du fick nog också det som du ville, en bra bild.
  Ha det fint och varm kram och många tankar till dig.

  1. Jag köper sällan något spontant men har letat blusar mer lång ärm ett tag och nu fanns de plötsligt här. Så lika bar att slå till. (Har letat i Torrevieja utan att hitta det jag ville ha. )
   Koncentrerad ser jag ut att vara men var nog inte medveten om det. Jag ser nästan barsk ut. Men det är jag ju inte.

   Ha det bra du också. Stor kram och jag hoppas innerligt att ditt hjärta vill vara i form.

 2. Rena toaletter gör en glad vart i världen man än blir nödig 🙂

  Så färgrika krukor de har till blommorna, sådant gör gästerna också glada, misstänker jag. Färg överhuvudtaget piggar ofta upp, om det inte blir plottrigt.

  1. Visst är det alltid trevligare med fräscha toaletter. Men ibland kan man undra vilka besökarna är…Antagligen energiläckage.

   Just här på La Zenia är det mycket blommor, luftigt, fräscht och fint och många caféer och restauranger finns att vila sig på. Ja, gott om bänkar också. De har lyckats att få till ett vackert köpcentrum, med öppna torg och butiker fint insmugna och utan för mycket plotter även färgmässigt.

 3. Zenia B är ett himla bra shoppingcenter och det blev verkligen ett lyft när dom öppnade där. Inte minst genom att det blev tillåtet för affärerna inne i Torrevieja att ha söndagsöppet om dom ville. Innan fick dom bara ha det under högsäsongen. Nu blev dom tvungna att tillåta det så att exempelvis Carrefour och Habaneras skulle ha en chans att överleva.

  Härlig skyltning 🙂

  Ha en fin söndagskväll! (Solen tittar fram lite nu – hoppas den tänker stanna 🙂 )

  1. Tack! Vi har ju bara varit på La Zenia några gånger men nu när det går buss blir det enklare. Till Habaneras promenerar vi ju eller cyklar och det kan vi ju i och för sig även göra till La Zenia förstås. Har inte riktigt tänkt på det.
   Aha, är det därför det är tillåtet för butikerna att ha söndagsöppet om de vill. Nu lärde jag mig något nytt igen. Tack för det!

   Även här tittar solen nu fram men det har varit grått idag…Men är hoppfull inför morgondagen.
   Trevlig kväll.

 4. Tusen tack för denna uppiggande skyltning från Zenia Boulevard:-) Den lilla bilen är kanske till för att skjutsa kunder med kassar till bilen/busshållplatsen. En gissning.
  Perfekt att du äntligen slog till på några blusar hos Desigual! Bildbevis, tack!!!
  Skötselrummet är verkligen läckert och fräscht, mera sådant!
  Den stora affischen gillar jag också skarpt! Den är annorlunda och förstärker semesterkänslan.
  Ja, alla dina skyltar speglar glädje tycker jag. Än en gång – stort tack för skyltarna och länken:-)

  1. Jag grunnade också på detta med transport i bilen. Busshållplatsen ligger 10 meter bakom bilen så det känns lite långsökt att köra dit. Men kanske den är ämnad för att ta turer in i garaget.
   Bildbevis på blusarna kommer men det är ju inte så ofta jag visar vad jag handlar. Men undantag kan göras.
   Hela La Zenia är trevligt och uppiggande och absolut trängselfritt så hit kan man ta sig en tur då och då även om inget är tänkt att inhandlas. Men man kan ju ändra sig under tiden man är där förstås.
   Och många skyltar fanns det.

 5. “Pekpinnar” som formuleras i positiv anda tycker jag är bra. Även om andemeningen är den samma så har det stor betydelse hur man säger det.

  Kram och god söndagskväll!

  1. Instämmer! Om något sägs positivt så känns det mindre “förbudsaktigt”. Men visst är andemeningen den samma.

   Önskar dig ett fint slut på helgen.
   Kram!

 6. Härlig skylt kavalkad!!! Men du har ju ingen snö 😉 Men du har verkligen glada och värmande skyltar!!!
  Bästa skylten är nr 5! Innehållet tycks jag känna igen 🙂
  En fortsatt vistelse nu på din varma ort… Nu har jag -19° ute… inomhus i köket är det närmare +28°.

  1. Tack! Nej, snö har jag inte. Men förra året i januari kom det lite snö i Torrevieja. Hade inte hänt på 90 år. Jag har ju sett hur mycket snö du och andra i Norrland har så jag nöjer mig med det. Jag är koncentrerad när jag tar fotot och ser barsk ut. Men jag ville ha med själva skylten. Fast jag had eju kunnat le…
   Kallt har du med -19. Även här har det varit, jämförelsevis, kyligt med +14 som mest. Dock snöfritt. Inne eldar vi på med “converten” för att få upp värmen till +20. Saknar en öppen spis. Men å andra sidan ska det ju nu i Sverige bli förbjudet att elda med ved. Låter konstigt….Ska man övergå till kol är det tänkt.

 7. Zenia Boulebard är ett trevligt ställe,men jag har i princip aldrig hittat något intressant köpobjekt! Desigual tittar hag nästan alltid in i var de än finns, men jag tyckeratt mönstren är för skrikiga i regel. Men det finns som synes undantag! Härlig skyltkavalkad!
  Vinkade till erlägenhet ikväll igen pä återfärd från huvudstaden där vi återlämnat barnbarnen.

  1. Tack! För oss var det ju väldigt smidigt att ta en direktbuss hit, på 17 minuter. En matta blev det och i Torre hittade vi ingen i lämplig storlek. IKEA had einte heller.Ramen till min Lars Lerin poster letar jag fortfarande efter. Får nog ordna det på annat sätt genom att specialbeställa. Har hittat en butik i Torre som kan ordna detta.
   Hittade lite “Lagom” mönstrat på Desigual och långärmade skjortor/blusar är ju bar öfr mig när solen kommer mer under våren.

   Vad mysigt med barnbarnen på besök men jag förstår att du legat i. Och nu kunde vi ju inte vinka tillbaka. Men tanken räknas.

  1. Detta är den första jag sett här och nu vet jag också att det är en härfågel. Tror jag kan ha sett den i Asien, men hittad eingen bild därifrån. Roliga är de också.

 8. Jag tar inte ut bästa skylten här, jag drar alla över en kam, därför att jag finner en fin röd tråd! Handling! Handlingskraft!
  Nyfiken på dina Desigualblusar!
  Varm kram!

  1. Jag ler. Här var du fyndig. Så mycket handlat blev det inte för ramen har jag inte hittat, men trevligt att mattan fanns Blusarna kommer på bild så småningom. Menn det är i och för sig sällan jag visar vad jag köper. Men undantag kan göras.
   Kvällskram och jag önskar dig en bra start på veckan.

  1. Tack! Ja, bilen är mycket liten och jag hhar inte förstått vad den riktigt används till. Får fundera mer till nästa gång jag kommer hit.
   Kram!

 9. Alltid roligt med skyltar. Har kommit på att jag är väldigt dålig på att uppmärksamma skyltar, om de inte är alldeles tokiga då. Men njuter alltid av dina inlägg på skyltsöndagarna. 🙂
  Ha en fin vecka!
  Kram!

  1. Jag har börjat titta me roch mer efter skyltar och de kan ju berätta/förmedla en hel del. Och dte måste ju inte här heller vara mer vanliga /traditionella skyltar. Stor frihet finns.

   Önskar dig också en bra vecka.
   Kram och natti.

 10. Vilka härliga färgglada skyltar du bjuder på! Behövs i detta gråruggiga Sverige, tackar allra ödmjukast! Så roligt att du hittade två blusar på Desigual, jag bara älskar massor av deras kläder, vill ha (nästan) allt när jag går in dit!!! Nu har jag blivit medlem och har lite rabatt att se fram emot, skulle behöva en ny väska….
  Kul att du tittade på Mello igår, och visst var det roligt att John gick vidare, så fin ballad! Visst var det Michael Jackson över Benjamin, han gillar ju honom har han själv sagt. Låten tål att höras fler gånger på .-)
  Tack för fina kommentarer i min blogg, nu måste jag snart vara frisk! Kram och godnatt ♥

  1. Tack! Även här har det varit gråruggigt idag. Dock ingen snö men bara +14 som mest. Lite sol kämpade sig fram på kvällskvisten. Men nu har regnet tagit över.
   Du hittad eju jättefins klänningar hos Desigual och jag har också ett par sen tidigare, Nu blev det ett par blusar och det är bra med lite längre ärm eftersom jag inte ska ha sol på armarna. (Helst inte) Aha, kan man bli medlem. Måste kolla upp det. Handllar ofta något i butiken på Alicante flygplats så lite rabatt vore bra. Snygga väskor finns det ju också.

   Ja,John blev en favorit med “My Turn”. På alla sätt.

   Se nu till att skynda dig och bli frisk.
   Kram och natti.

 11. Tack för skyltningen. Alltid lika trevligt.
  50% rabatt är bra rea, då får man passa på.
  Härligt med fräscha toaletter när man är ute.
  Stor kram och en fin ny vecka till dig.

  TantGlad “annechristine.

  1. En glad skyltning blev det och hela besöket här var väldigt trelvligt. Ett par inköp blev det också och blusar behövs efetrsom jag inte ska ha sol på armarna.

   Visst kan det vara ett gissel med toaletter om man är ute men just på La Zenia är de så fräscha. I Stockholm besöker jag vid “behov” de stora hotellen och det har fungerat bra. Även betaltoaletter finns ju som är “bra”.
   Önskar dig också en fin vecka.
   Kram!

 12. Oj, oj, oj så mycket butiker och skyltar.
  Rena toaletter är en fröjd, men en micro på en allmän toalett, ett stort NEJ på det.
  Kanske är jag störd pga av mitt yrke.

  1. Micron fanns på barntoaletten/skötavdelningen på de allmänna toaletterna, men jag förstår hur du tänker. Men kanske en räddare i nöden för en babyfamilj….Jag reagerade också.
   Och rena toaletter uppskattas men inte alltid att det är så. I Stockholm besöker jag gärna de stora hotellen om en nödsituation inträffar.

  1. Jag är inte så förtjust i shoppingcentra men detta är lungt och det finns gott om små speciella butiker och det gillas.
   Och här är ingen trängsel. Ytterligare en fördel och bra priser.

  1. Jag grunnade också på hur man fick plats i bilen. Men idag när jag var itllbaka var det borta. Så säkert gick det.
   Detta shopppingcentra är riktigt trevligt och det är sällan jag tycker så. Och med många skytar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *