Resor i Sverige

Öland hälsar

God förmiddag! Det är redan fredag och strax  dags för oss att återvända till Stockholm. Vi har haft väldigt fina dagar med mängder att se och uppleva och som extra bonus har solen varit vänlig nog att göra oss sällskap. Öland hälsar nu med några bilder och mer härifrån kommer inom några dagar.

Öland hälsar

och önskar er en fin fredag med några slumpvis utvalda bilder som jag tog under gårdagen.

 

Fler bilder och  mer om vad vi upplevt finns i dessa inlägg; Öland dag 1 och Öland dag 2 med en rundtur.

26 svar på ”Öland hälsar”

  1. Vi har bott så bra och det betyder ju mycket för helheten. Och att bo eller vistas vid havet och se dessa solnedgångar är jag så förtjust i. Men jag tycker även det är fint att se solen gå ner över åkrar också och med det speciella ljuset som kan bli där just då.
   Vi har haft väldigt fina dagar men det blir mest för min del att ladda om. På tisdag blir det en annan favorit; Bohuslän- Resejobb även där. Men jag är så glad att jag får se och uppleva så mycket i jobbet. Visserligen blir det väldigt långa dagar men det gör mig inget alls.

 1. Hoppas ni får en bra hemresa! Det har varit kul att få vara med, även om jag var lite sen. Dagarna går så fort!
  Kram!

  1. Tack! Hemresan gick fint och solen var med oss hela vägen,
   Och du var verkligen med i mina tankar både vad gällde blommor och fåglar. Jag “pratade med dig”.
   Kram

 2. Jag hälsar tillbaka och önskar trevlig hemfärd 🥰
  Så fint att ni fick det vackra vädret med er. Ser fram emot fler bilder efter hand.
  God fredag!
  Stor kram 🤗

  1. Tack! Hemresan gick väldigt fint och vi hade solen med oss. På hemvägen blev det ett väldigt fint lunchstopp. på Grönsö slott utanför Västervik. En riktig pärla både vad gäller mat och miljö.
   Mer från Öland kommer.
   Stor kram

  1. Jag delar gärna med mig. Öland är verkligen vackert. Vi har ju sett och upplevt så mycket och med stor variation.
   Tack, hemresan gick fint och med solen som sällskap.
   Trevlig kväll

  1. Tack!Så njutbart! Vi har haft det väldans bra. Kommer gärna tillbaka senare i sommar och sitter där och dinglar med benen-
   Hemresan gick fint och med solen som sällskap.
   Stannade utanför Västervik för lunch på Gränsö slott.Väldigt vackert och inte minst rosenträdgården där. Jo, maten var också väldigt god.
   Önskar dig en fin kväll.

  1. Instämmer helt. Var här före pandemin och det brukar bli något besök här vart annat år. Tar gärna ytterligare en tur rent privat i sommar. Vi har verkligen nu haft fina dagar på alla sätt.
   Kanske tar ni er en vända. Nu är ju en fin tid att åka innan den stora turistströmmen kommer.
   Kram

  1. Absolut! Vi har varit runt en hel del upplevt både natur, kultur och historia och med stor variation. Och i lugn takt. Avstånden på Öland är ju så kort. Och mycket god mat har vi fått hela tiden.
   Förstår att ni också hade fina dagar på ÖLand och solnedgångarna var ju så vackra. Säkert hann ni också med några.
   Tack, resan hem gick fint och solen var med oss hela vägen-

 3. Det är läge sedan vi var på Öland. Kanske det är dags nu! Så fina bilder som jag fick ta del av! Skönt att vädergudarna var med er. Tack!
  Kram

  1. Även för mig var det några år sedan. Pandemin kom emellan. Men det gav mersmak så det blir nog ytterligare ett varv privat. Men i nästa vecka ska jag till dina hemtrakter;Uddevalla m.m. SEr så mycket fram emot det också.
   Kram

 4. Drömbilder:-) Stort tack för den rundresan på Öland. Och mera kommer:-) Inte mig emot. Älskar att åka snålskjuts:-) Välkommen hem till ett relativt soligt och varmt Stockholm.

  1. Tack! Kom i kväll och med solen i sällskap. Och skönt var det nu i kväll också i Stockholm. En stund på balkongen-
   Vi har verkligen haft fina dagar och en härlig resa. Npgra till inlägg kommer som änni inte varit med och där jag tror att du extra kommer att gilla Vida konsthall. Så läckert.

  1. Tack! Vi har haft det så bra. Även hemresan blev fin och med ett jängre väldigt trevligt stopp, Gränsö slott, utanför Västervik. Hoppas på ytterligare ett besök på Öland i sommar.
   Nu får jag ladda om i helgen för på tisdag blir det Bohuslän-
   Kram

 5. Det ser verkligen fint ut på Öland 🥰Fina bilder du bjuder på och vädret verkar ha varit på rätt sida 🌞kram o välkommen till Sthlm igen då.

  1. Tack! Känns trevligt att komma hem igen men vi har verkligen haft det jättebra. Hoppas jag senare i sommar kan få till ytterligare ett besök här på Öland.
   Kram

  1. Tack! Mer från Öland kommer men jag har långa dagar (med kvällar) så tiden att blogga är liten. Och visst är solnedgången njutbar. Så vacker.

  1. Tack! Fint att vara hemma igen och på tisdag bär det av till Bohuslän. Lite tätt inpå. Men, jag är ju “ung och pigg”. I alla fall ibland.Vi har haft det så bra och verkligen upplevelser med en god blandning. Långa dagar för min del men å andra sidan så är det ju fantastiska upplevelser varje dag.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *