Trevligheter

Nytt koncepthotell ???

Kanske kan en kombinerad solresa tillsammans med hunden vara något? Jag fick just idag detta fina erbjudande från resebyrån Travelbird om en resa till Las Palmas, på Cran Canaria, med “allinclusiveboende” på hotell El Paraiso de Los Perros- (Hoppas erbjudandet ligger kvar på resebyråns sida) Flera promenader dagligen för hunden ingår, liksom tvätt och trimning, tillgång till bad- både i pool och havet, hundpedagog till förfogande dagtid, agilitybana, tuggskadeförsäkring, snacks och dryckespaket samt spansk och svensk hundmat.  Transfer med nervevad ruta ingår liksom olika aktivitetsklubbar samt underhållning.

Jag läste erbjudandet ett par gånger och blev väldigt intresserad av att snarast boka en resa tillsammans med döttrar, barnbarn och labradoren Curre. Erbjudande verkar vara unikt och när det gäller nya idéer inom resesektorn gäller det ju ju att vara först.

Har man nu ingen hund och ändå vill åka så går det kanske bra att höra sig för bland hundägande vänner om de har lust  att följa med på resan och ta med sin hund eller kanske rentav låna ut den.  När jag läste annonsen såg jag att det var lite bestyr innan avresan med bl.a.  pass  till hunden, men med allt annat som som ingick kan det absout vara värt besväret. Och resan verkar vara väldigt prisvärd.

Kanske verkar det hela alltför bra. Man ska ju vara kritisk, så det har föresvävat mig att det är något lurt. Eller vad tror ni.  Eventuellt kan dagens datum också ha en “hund med i spelet”.

 

 

 

28 svar på ”Nytt koncepthotell ???”

 1. Hahaha – Just det! Första april – men det låter fantastiskt.
  Glada vårönskningar.
  (Tyvärr blev det inga magnoliablommor i år)

  1. Visst var det bra! Kunde inte låte bli…Och öfrsta april är det ju
   Oh, så synd att det inte blir magniliablommor i år. Har det kanske varit alltför kallt.
   Magnolian så är så vacker.

 2. Hahahaha! Det första jag tänkte var just aprilskämt, i så fall den första jag såg idag. Men självaste hotellet finns ju faktiskt och om man läser på Tripadvisor så verkar det ligga någon sanning i erbjudandet.

  Jag menar om det finns Bamseklubben med mera för barn så varför inte ett spa för hundar;-)

  1. Visst var det roligt! Jag läste och funderade och tänkte att det finns ju barnklubbar och barnvänliga hotell så varför inte ett hotell som är inriktat på hundar. Men hotellet finns förvisso.
   Jag kunde bara inte låte bli att ta med det.

 3. Hej Ditte!
  Ja det är kul med skämt. Sydkusten hade ett otroligt välskrivet trovärdigt skämt i dag…”svenskar” skulle bära en egen “trono” i påsk med en lånad Heliga Birgitta från nån svensk kyrka. Behövdes mer bärare etc…jag vet ju att det är jättesvårt att få tillstånd till sånt…Och när jag läste att dom sytt egna vita kåpor hahaha…(typ KKK) så förstod jag att det var ett skämt. Fast det var väldigt detaljerat och bra skrivet.
  Ja Torre har ju en engelsk/irländsk/walesisk trono som går i tåget så…Mycket vacker trono dessutom.

  Kram P ♥

  1. Visst är det roligt med lite skämt.
   Kul med detta skämt du berättar om.
   Vet att jag sett en engelsk/irländska/waelsiska trono i paraden för något år sedan. Hittade nu en bild på den och en del andra.
   Kram!

 4. Bra tips till hundägare, hundägare är jag själv, tror många satsar mer på “hundar” nu det verkar så, dom vet väl att det finns många hundägare så det finns pengar att tjäna!
  Tror det ligger i tiden att se efter oss hundägare, vilket dom ska ha ett stort PLUS för ,-))
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  1. Vet ju att bla. Clarion på Arlanda Airport har öppet för hundar till nyår. (Ja, även andra husdjur) Fullbokat är det till årsskiftet 2017-18 och över 200 på väntelistan.
   Och just Just hotellet jag hade med i inlägget finns faktiskt i verkligheten.
   Jag besökte ju häromdagen Loker bar&restaurang i Stockholm dit hundar är välkomna, vilket ju är jättebra och de bjuds på vatten och kycklongfilé. (Hundarna måste dock vara “vänliga”, “sköta sig” och ligga vid ägarnas bord)
   Trevlig fortsatt helg önskar jag dig.
   Kram!

 5. Hahaha! Jag tror också på det där med dagens datum…

  Jag gick på en grej i forntiden. Dom fanns ett förslag till lagändring. Man skulle få rätt till vård av sjukt djur. Superbra ju! Fast jag drog öronen lite åt mig när dom sa att ett litet djur, som en katt, till exempel, det skulle inte ge lika mycket ersättning som en ko. 😀

  1. Visst är det en bra tanke! Och hotellet finns faktiskt på riktigt. Finns på Tripadvisor.
   Kul idé med det du höll på att gå på.Men å andra sidan så är u en katt mindre till fromatet…

  1. LÅter det inte bra med en tuggskadeförsäkring. Kan ju tänkas behövas. Transer med nervevad ruta tycker jag också låter behagligt. Om det inte är regn och sandstrorm förstås.
   Kram!

 6. Ha, haa… den var bra! Jag letade efter aprilskämt i Vk, för de brukar alltid ha så bra. Sen läste jag i ledaren att de inte hade tänkt ha något skämt i år, utan satsade på en artikel om oseriösa nyheter i stället. 🙂
  Kram!

  1. Visst var den! Och hotellet finns faktiskt!
   I övrigt såg jag inte så mycket här heller, men tittade å andra sidan inte så noga. Och artikeln om oseriösa nyheter kanske var ett skämt i sig.
   Stor kram!

 7. Jag läste precis en bok om ett par som startar ett hotell där hundar är välkomna och det är ingen dum ide’. Hundägare har ofta svårt att lämna sina älsklingar och hundpensionat är ganska dyra.
  Kanske är det inte ett skämt ändå.

  1. Hotellet finns, har tittat på det genom Tripadvisor.
   Vet att bl.a Clarion på Arlanda Airport erbjuder hundar med ägare (även andra husdjur) att bo där över nyår för att slippa raketer och smällare och det är fullbokat. Så tanken är mycket god.

 8. Haha … det var ju ett fantastiskt erbjudande 🙂 Bara det att det ingick promenader för hunden – verkligen toppenbra! Kanske ett aprilskämt – vem vet?
  Ha en bra söndag!

  1. Visst är det en roligt erbjudande! Och hotellet i sig finns, har tittat.
   Ett roligt aprilskämt var det och det lät lockande.
   Önskar dig också en trevlig söndag.
   Soliga hälsningar från huvudstaden.

 9. Det låter ju inte omöjligt men med tanke på datumet så nja ..:) får väl läsa sen kanske he he önskar dig en fin söndag kram

  1. Nej, det var just det med datumet. Men hotellet finns faktiskt, har hittat det….
   Kram och trevlig söndag,

 10. Jag hade definitivt gått på det! Med tanke på vad alla hittar på med sina hundar så finns det liksom inget jag inte tror på längre.

  Och så är jag lite väl lättlurad, kanske. 🙂

  1. Jag läste detta erbjudande och funderade också ett par gånger.
   Hotellet finns faktiskt (tittade efter på TRipadvisor) och det är ju bra så.
   Att vara lättlurad är vi nog alla då och då.
   Trevlig söndag från ett Stockholm som badar i sol och vacker vårkänsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *