Skyltar Torrevieja

Överraskande och delvis blommande Skyltsöndag

Söndag! Och dags för den trevliga och roliga ”Skyltsöndagen” som bloggvännen BP så förtjänstfullt förvaltar. Här är det skyltar av olika slag som gäller och med väldigt fri tolkningen.  Skyltarna här är fångade under veckan och är både blommande och överraskande.

Överraskande och uppiggande att se denna blommande bil i Torrevieja.Något  överraskande att se en blommande bil .

Överraskande

måste jag nog säga att veckan varit. Och på olika sätt. Häromdagen  påbörjade jag ett nytt år.  Och ett årsskifte i mars eller vilken månad som helst fungerar utmärkt.  Sen kan man förstås också fira in ett nytt år  på nyårsafton som kanske är mer brukligt. (Ja, för de som fyller år då blir det lite körigt men det går troligen att hitta en lösning om man vill)

Överraskande var alla knoppar på min passionsblomma. Väntar bara på att de ska slå ut.

Denna skylt – ”så mycket bättre” skrattade jag åt. Den avser en mäklarfirma. Och kanske stämmer reklamen in på  ”next casa” – nästa hus. Ler åt den språkliga blandningen av svenska, engelska och spanska.

Rolig och överraskande skylt. Reklam för en mäklarfirma i Torrevieja. Log åt att svenska, engelska och spanska blandades. Kanske blir nästa hus ”så mycket bättre”. Vem vet? 

Igår kväll hade vi bestämt att äta middag tillsammans med vänner och samlades först hemma hos Carita och Dan. Jättetrevligt att ses. Gott bubbel med tilltugg förhöjde stämningen ytterligare.

Vi blev ett gäng på 10 personer; Ami ,längst till höger som får stötta upp sig på stolen för att på plats i bild. Sedan Ama, Christel och värdparet Carita och Dan. På herrsidan sitter Pär, Patrik, Anders och Bosse.

Att vi skulle gå ut och äta visste jag för det var planerat. Men att vännerna också hade förberett att fira mig hade jag ingen aning om. Gissa om jag blev överraskad. Helt mållös. Och det är inte ofta jag blir det. Grattishälsningar fick jag på årsdagen men att dessutom bli extra firad blev verkligen en stor överraskning.

Vilken överraskning med paket. Och stora paket fick jag.

Började med ”Bodegapåsen” som innehöll en tjusig trälåda med gott vin. 

Nästa paket innehöll läckra delikatesser som passar perfekt till vinet. Två rejäla  bitar av vällagrade ostar och två stora förpackningar med olika sorters skinka. Vilken lycka! Stort tack!

Lycka! Och vilken fin omtänksamhet!

På vägen till restaurangen

passerade vi ”Bodega Rivera”och man skyltar med att ”vinet ni letar efter finns här”. Och det gör det säkert.  Ska absolut ta mig en tur hit på egen hand.

 

En kort promenad senare var vi framme vid kvällens restaurang, den spanska ”Las Cañas” och här kom det att bli en jätterolig och väldans trevlig kväll.

 

Fler ”söndagsskyltare”  finns här!  Titta gärna in!

 

 

26 svar på ”Överraskande och delvis blommande Skyltsöndag”

 1. Grattis! @-}}–
  Bilen blev lite roligare att se på med blommorna och lättare att hitta på parkeringar.
  Mäklarskylten var kul med blandningen av olika språk.

  1. Tackar!
   Ja, visst blev bilen även lättare att se även på parkeringar med blommorna på . Svarta bilar är det ju annars gott om.
   Mäklarskylten fastnade jag för. Undrar om de tänkte som jag här…

 2. Vilka fina gåvor du blev presentad med! Garanterat gångbart, som man blir glad över 😀
  En riktigt firarskyltsöndag hos dig!
  Stor kram!

  1. Jag blev så överraskad av att bli så fint uppvaktad av vännerna här. Jag hade inte en aning om detta. Och så verkligt goda presenter.
   Ja, här är det en överraskande skyltsöndag.
   Just nu hade vi också ett jordskalv men någon skylt har jag inte.
   Stor kram och trevlig kväll.

 3. Så trevligt att bli gratulerad av vännerna och så bra presenter! Ingen av dem riskerar att bli några hyllvärmare 😉

  Den blommiga bilen gillas verkligen!

  Kram och god söndagskväll!

  1. Det var verkligen överraskande och väldigt roligt. Hade inte en tanke på detta. Och så goda presenter. Nej, de ska ätas och jag bjuder också gärna på dem också.
   Visst är den blommiga bilen uppseendeväckande och är i alla fall lätt att hitta på en parkering.
   Kram och trevlig kväll.

 4. Men åh vad underbart! Så himla synd ni är så långt borta, ni verkar vara ett underbart gäng!

  Och visst måste du hålla med om att du ändå gläds över att passionsblomman har överlevt! Jag tycker som du, överlever den så får den vara.

  Ha en härlig söndagskväll!

  1. De var så roligt och jag blev verkligen överraskad. Hade verkligen inte en tanke på detta. Att vi skulle ut och äta visst jag men inte resten.
   Vi är ett härligt gäng i olika åldrar och har mycket roligt tillsammans på olika sätt.
   Vad gäller passionsblomman är jag väldigt glad att den överlevde och nu får den vara här i rabatten. Nu är det riktigt många knoppar som slår ut vilken dags som helst. Är beredd med kameran. Tyvärr blommar de bara en dag men de är så vackra.
   Önskar dig också en fin kväll.

 5. Nämen så helfestligt gjort av dem alla! Det är du värd också 🙂 Du fick ju till en fin skyltning också! …så mycket bättre kan det väl inte bli 😉

  1. Jag blev så överraskad och glad. Hade absolut ingen aning om detta. Och lite skyltar blev det också. Nog så viktigt en skyltsöndag.

 6. Den blommiga bilen såg ut som om den samlat på sig många års majblommor. Riktigt roligt!
  Å bra att du skyltade med dina fina presenter som du fick. Perfekt ju med vin, serranoskinka och Manchegoost. Så smart av dina vänner.
  Skylten till Bodegan är smart att sätta på ”garagedörren” och neonskylten på Las Cañas kan man ju knappast missa. Snyggt!
  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  1. Tänkte också på majblommor då jag såg bilen. Många svarta bilar finns det så att hitta/känna igen denna på en parkering är ju ganska lätt .
   Jag blev verkligen jätteglad för överraskningsmomentet och även för de fina och goda presenterna. Så väl valda.
   Har här sett många skyltar som sitter/syns just på nerdragna garageportar och visst är det ett bra sätt att få ut sitt budskap.
   En överraskningens vecka har det verkligen varit.

 7. Vilken överraskning av dina vänner och fira dig med presenter. Härligt att bli ihågkommen ?
  Vilket härligt gäng ni er. Där hade jag allt vill vara med. Jo, visdt fick du med andra läckerheter som den blommiga bilen och din passionsblomma. Grattis igen fina Ditte???
  Kram

  1. Stort tack! Ja, det blev en riktig överraskning! Hade ingen aning! Visst bara att vi skulle ut och äta. Men visst blev jag jätteglad. Så fina vänner. Vi är verkligen ett härligt gäng och i alla åldrar. Nåja, nästan. Du hade helt klart passat in här.
   Kram!

 8. Det var verkligen roligt att vi fick överraska dig 🙂 Hoppas det kommer att smaka!
  Och trevligt hade vi ju som alltid när vi ses!
  Stor kram och trevlig kväll!

  1. Jag blev helt överraskad. Hade ingen tanke på detta alls. Har testat lite ost idag och den smakade så gott.
   Verkligen jättetrevlig på alla sätt-
   Önskar er också en fin kväll.
   Stor kram

 9. Men så roligt, fyller man jämnt ska man firas måånga dagar! Och klart att vännerna tänkt till lite extra! Roliga skyltar fick du oxå till mitt i firandet. Kramen

  1. Måtte ha varit tankeöverföring. Jag var just inne och tassade hos dig.
   Det var verkligen en fantastisk överraskning att bli så fint firad av mina vänner här. Jag hade absolut inte en susning.Och kvällen blev så rolig.
   Jodå, några skyltar fick det ju förstås också bli.
   Kram!

  1. Bra att du tar dig en titt. Men blommar det även i någon rabatt är det också ett bra vårtecken. Eller om serveringarna på Medis öppnat.

  1. Verkligen! Jag blev så överraskad och glad. Hade inte en aning . Och fina vänner har vi. Kram!

 10. Härlig skyltning, men framför allt en härlig kväll!
  Fast ett tag trodde vi nästan att vi firade fel person… När du blev tyst så kände vi inte riktigt igen dig 😉 😀

  Ha en toppenstart på veckan!

  1. Tackar! Och visst var det en jättetrevlig kväll på alla sätt. Ja, helt mållös blev jag verkligen och det är inte ofta det händer. Du har alldeles rätt här. Väldigt roligt att du orkade vara med. Jag uppskattade det verkligen.
   Önskar dig också en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *